Αίτημα Δημάρχου να κηρυχθεί ο Δήμος Καρπενησίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Να τονίσουμε ότι μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν τον Δήμο, από χτες χιονίζει, με δυο μηχανήματα της Περιφέρειας, να επιχειρούν για τον καθαρισμό της εθνικής οδού Λαμίας - Καρπενησίου.

14 Δεκεμβρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, με αίτημά του προς τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευρυτανίας, Αριστείδη Τασιό, ζήτησε να κηρυχθεί ο Δήμος Καρπενησίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον Δήμο τις τελευταίες ημέρες δημιούργησαν μεγάλες και εκτεταμένες ζημιές σε πάνω από 15 περιοχές του Δήμου Καρπενησίου.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Καρπενησίου: “Ευελπιστούμε στην άμεση συμπαράσταση και στήριξη του Δήμου για να προβούμε στην αποκατάσταση των ζημιών.

Όλα τα συνεργεία του Δήμου, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι και ο Δήμαρχος προσωπικά βρίσκονται από την Παρασκευή σε επιτόπιους ελέγχους για την αποκατάσταση των ζημιών και την ασφαλή διακίνηση των πολιτών”.

Να τονίσουμε ότι μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν τον Δήμο, από χτες χιονίζει, με δυο μηχανήματα της Περιφέρειας, να επιχειρούν για τον καθαρισμό της εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Ιουνίου 2023