Δέκα κρούσματα κορωνοϊού στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Τα αποτελέσματα των rapid tests στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

31 Δεκεμβρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Στο πλαίσιο ελέγχου του επιδημιολογικού φορτίου στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας και ενόψει της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκαν χτες στις Κοινότητες Αμφίκλειας και Ελάτειας, δωρεάν rapid tests Covid-19 από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Στην Αμφίκλεια διενεργήθηκαν 146 δειγματοληψίες, από τις οποίες προέκυψαν 6 δείγματα θετικά και στην Ελάτεια διενεργήθηκαν 137 δειγματοληψίες, από τις οποίες προέκυψαν 4 δείγματα θετικά. Όλα τα άτομα που νοσούν ενημερώθηκαν άμεσα, προκειμένου να τηρήσουν τις προβλεπόμενες υγειονομικές διαδικασίες.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: “Η κατάσταση στη χώρα δείχνει ότι τα κρούσματα συνεχώς αυξάνονται. Το ίδιο συμβαίνει και στον Δήμο μας, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, τα οποία είναι ανησυχητικά. Άτομα που είχαν νοσήσει ξανανοσούν, η διασπορά είναι μεγάλη και η μετάλλαξη υπερμεταδοτική. Συνιστούμε σε όλους τους δημότες μας ιδιαίτερη προσοχή, πιστή τήρηση των μέτρων, αποστάσεις και υπομονή. Γιορτές θα ξανάρθουν, η υγεία μας όμως είναι αγαθό αναντικατάστατο!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024