Ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “8η Αthens International Tourism & Culture Expo 2021”

"Αγαπάμε τον τόπο μας! Προβάλουμε τις ομορφιές του Δήμου μας! Οργανώνουμε με μικρά και σταθερά βήματα την τουριστική μας ανάπτυξη!".

2 Δεκεμβρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας συμμετείχε στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση “8η Αthens International Tourism & Culture Expo 2021”, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 25 έως και τις 27 Νοεμβρίου 2021.

Ένα τριήμερο γεμάτο Β2Β συναντήσεις με τουριστικά πρακτορεία και απλούς πολίτες, με σημαντικές επισκέψεις εκπροσώπων του Τουρισμού, της Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και διάφορες εκδηλώσεις.

Στα εγκαίνια της έκθεσης, τα οποία πραγματοποιήθηκαν από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Γεώργιο Διδασκάλου, τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεώργιο Πατούλη και τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό, ακούστηκαν σημαντικές προτάσεις και δράσεις που πρόκειται να υλοποιηθούν για τον Τουρισμό, ενώ δόθηκε η δυνατότητα για προσωπικές συζητήσεις, με στόχο την προώθηση της προβολής της περιοχής.

Όπως τονίζει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του: “Αγαπάμε τον τόπο μας! Προβάλουμε τις ομορφιές του Δήμου μας! Οργανώνουμε με μικρά και σταθερά βήματα την τουριστική μας ανάπτυξη!”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Απριλίου 2024