Ο Θέμης Χειμάρας με τον Δήμαρχο Λαμιέων, Θύμιο Καραΐσκο

Η αδιάκοπη δουλειά της δημοτικής αρχής και του ίδιου του Δημάρχου, είναι οραματική, στοχευμένη και περισσότερο από ποτέ αποδοτική. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

23 Δεκεμβρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραΐσκο, προκειμένου να συζητήσουν μια σειρά πρωτοβουλιών που έχει λάβει το τελευταίο διάστημα και αφορούν άμεσα τον Δήμο Λαμιέων.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θέμης Χειμάρας:

«Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, αναψυκτήριο Κάστρου Λαμίας και Ιαματικές πηγές ήταν τα βασικά θέματα της συνάντησής μας με το Δήμαρχο Λαμιέων, φίλο και συνεργάτη από τη θητεία μας στην Περιφέρεια, Θύμιο Καραΐσκο.

Εργαζόμαστε από κοινού, εδώ και πολλά χρόνια για αναπτυξιακά ζητήματα του Δήμου Λαμιέων και είναι χαρά να βλέπουμε να γίνονται θετικά βήματα προόδου, έστω και με μικρότερες ταχύτητες από ότι θα θέλαμε.

Από τις αρχές του 2022, επισπεύδονται οι ενέργειες για την επαναλειτουργία του Αναψυκτηρίου, όπως με διαβεβαίωσε η Υπουργός κ. Μενδώνη, ενώ προχωρούν οι απαραίτητες εγκρίσεις για την ήπια ανάπλαση του αρχαιολογικού χώρου των Θερμοπυλών, ώστε το 2022 να εκκινήσει επιτέλους ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση της ιαματικής πηγής.

Στο κρίσιμο κομμάτι της ΠΕΛ, συντάσσομαι με τη μεγάλη προσπάθεια του Δήμου Λαμιέων, έχοντας καταθέσει λεπτομερώς προτάσεις για την άμεση ρύθμιση των νομικών ζητημάτων, που θα επιτρέψουν την γρήγορη και βιώσιμη επαναλειτουργία της.

Οι διασφαλισμένοι ευρωπαϊκοί πόροι μπορούν και πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την εξυγίανση και την αναδιοργάνωση ενός από τους πιο ελπιδοφόρους αναπτυξιακούς μοχλούς της πόλης μας και ολόκληρης της Φθιώτιδας.

Η αδιάκοπη δουλειά της δημοτικής αρχής και του ίδιου του Δημάρχου, είναι οραματική, στοχευμένη και περισσότερο από ποτέ αποδοτική. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024