Τελικό στάδιο για το Κλειστό Γυμναστήριο Στυλίδας

Η ένταξη του έργου «Αποπεράτωση Κλειστού Γυμναστηρίου Στυλίδας», προϋπολογισμού 900.000€ στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το 2022,

20 Δεκεμβρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς κ. Φάνης Σπανός μετά την τελευταία του επίσκεψη στην έδρα του Δήμου Στυλίδας υποσχέθηκε στη Δήμαρχο κα Βιργινία Στεργίου, ότι η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου της Στυλίδας και τηρώντας την υπόσχεσή του, συμπεριέλαβε τη χρηματοδότηση του Κλειστού στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2022, που ψηφίστηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η ένταξη του έργου «Αποπεράτωση Κλειστού Γυμναστηρίου Στυλίδας», προϋπολογισμού 900.000€ στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το 2022, σημαίνει την εξασφάλιση της πολυπόθητης χρηματοδότησης που βάζει σε φάση υλοποίησης το πολύπαθο αυτό έργο του οποίου οι εργασίες κατασκευής άρχισαν το 2004 και διακόπηκαν οριστικά το 2013.
Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή:  “Με στοχευμένες ενέργειες , παρόλη την αρνητική στάση της μείζονος αντιπολίτευσης, παρέλαβε το ημιτελές έργο. Πιο συγκεκριμένα, παραλάβαμε το ημιτελές Κλειστό Γυμναστήριο με δικαστική διαδικασία, αποπληρώσαμε την οικονομική υποχρέωση στην ανάδοχο εταιρεία του έργου από κρατική χρηματοδότηση και όχι χρήματα του δήμου, ολοκληρώσαμε τη μελέτη αποκατάστασης, και εξασφαλίσαμε με τη συμβολή της Περιφέρειας την απαιτούμενη χρηματοδότηση ώστε να προχωρήσει η αποπεράτωση του σημαντικού αυτού έργου.
Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, για ακόμη μία αφορά, τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου που ψήφισαν θετικά και πιστεύουμε ότι σύντομα ο Δήμος Στυλίδας θα αποκτήσει και αυτός το δικό του σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο.
Η Δημοτική Αρχή με πολλή δουλειά, σοβαρότητα και συνέπεια, προχωρά με σταθερά βήματα για την πραγματοποίηση των στόχων που έθεσε, παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, της σοβαρής έλλειψης προσωπικού και της απώλειας εισοδήματος λόγω της πανδημίας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024