Τηλεδιάσκεψη αύριο για τις πλημμύρες του Σπερχειού με πρωτοβουλία Σταϊκούρα

Αντικείμενο: οι αποζημιώσεις των πληγέντων

14 Δεκεμβρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα, την προσεχή Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, συγκαλείται τηλεδιάσκεψη, με αντικείμενο συζήτησης:

α) αποζημιώσεις των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες του Σπερχειού ποταμού

β) σχεδιασμός για την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων του Σπερχειού ποταμού καθ’ όλο το μήκος του και την ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας.

Στη σύσκεψη, εκτός από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, εκλήθησαν να συμμετάσχουν:

ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές κ. Γιώργος Καραγιάννης, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, αρμόδιος για θέματα Κρατικής Αρωγής & Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, καθώς και ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, αρμόδιος για θέματα επικοινωνίας & ενημέρωσης, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιάννης Οικονόμου, οι Βουλευτές Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Γιώργος Κοτρωνιάς, κ. Θέμης Χειμάρας και κ. Γιάννης Σαρακιώτης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Θανάσης Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, και ο Δήμαρχος Μακρακώμης κ. Γιώργος Χαντζής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024