Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας: Σύσταση του Δημάρχου στους κατοίκους

Η ανάρτηση του δημάρχου

26 Ιανουαρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Έκκληση Δημάρχου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, Γιώργου Τσαπουρνιώτη προς τους κατοίκους του χιονισμένου Δήμου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, καθώς η χαμηλές θερμοκρασίες έχουν παγώσει τα πάντα.

Τα συνεργεία του Δήμου εργάζονται ακατάπαυστα για να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατό πιο άμεσα και αποτελεσματικά τα προβλήματα που δημιούργησε η «Ελπίς». Οι δημοτικές υπηρεσίες θα λειτουργήσουν σήμερα μετά τις 10:00 π.μ. και με νέα ανακοίνωση θα ενημερώσει για τη διακοπή των μαθημάτων της Πέμπτης και της Παρασκευής.

Επίσης, η λαϊκή αγορά της Πέμπτης, 27 Ιανουαρίου στο Μαντούδι, με απόφασή του αναβάλλεται.

Στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα. Η κακοκαιρία ελπίς μπορεί να μας άφησε, όμως η χαμηλή θερμοκρασία έχει παγώσει τα πάντα. Σε συνενόηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας αύριο το πρωί θα γίνει ρίψη αλατιού και σε δρόμους που είναι αρμοδιότητας του Δήμου μας, παράλληλα με την προσπάθεια που θα καταβάλει ο Δήμος. Μεγάλη προσοχή σε όλους τους Δημότες, ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα ατυχήματος. Οι δημοτικές υπηρεσίες αύριο θα λειτουργήσουν μετά τις 10:00 π.μ.. Αυριο θα βγει και νέα ανακοίνωση για διακοπή των μαθημάτων το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή για λόγους ασφαλείας!!! Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας!!! Με γεμίζουν δύναμη!!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024