Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στα Ψαχνά Εύβοιας

Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης

9 Ιανουαρίου 2022

του/της Newsroom

Συνελήφθησαν, σήμερα (09-01-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή των Ψαχνών Εύβοιας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που επέβαιναν οι ανωτέρω, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων.

Κι άλλη σύλληψη για ναρκωτικά στην Ανθήλη Φθιώτιδας

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (08-01-2022) το απόγευμα στην Ανθήλη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Ανήλικοι οι κλέπτες μοτοποδηλάτου στη Ν. Αρτάκη

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου, η οποία διαπράχθηκε από βραδινές ώρες της 05-01 έως πρωινές ώρες της 06-01-2022, σε περιοχή της Νέας Αρτάκης Ευβοίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την 06-01-2022 στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Τραγάνα Φθιώτιδας

Κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και μεταλλικός τρίφτης κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός, σήμερα (09-01-2022) μεταμεσονύχτιες ώρες στα διόδια της Τραγάνας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024