Φτιάξε το πιο άνετο και λειτουργικό διευθυντικό γραφείο

Αναζήτησε στο eshop.dromeas.gr τις καλύτερες διευθυντικές καρέκλες και καρέκλες γραφείου στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς! 

31 Ιανουαρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Το διευθυντικό γραφείο πρέπει πάντα να σχεδιάζεται με βασικό γνώμονα τον αέρα που θα αποπνέει. Ένα γραφείο διευθυντή πρέπει να αποπνέει κύρος και να εμπνέει σεβασμό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η άνεση πρέπει να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Το γραφείο είναι πρώτα από όλα ένας χώρος εργασίας, ο οποίος απαιτεί οπωσδήποτε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη άνεση και φυσικά λειτουργικότητα. Επιπλέον, η απόδοση στη δουλειά εξαρτάται πολλές φορές και από το αν αισθάνεσαι καλά στον χώρο, που κινείσαι και εργάζεσαι.

Βασικό κομμάτι στον σχεδιασμό ενός γραφείου αποτελεί φυσικά και η καρέκλα διευθυντή. Για τις καλύτερες καρέκλες και πολυθρόνες γραφείου, διευθυντικού και όχι μόνο, η ελληνική κατασκευαστική εταιρεία Δρομέας  θα σου δώσει τη λύση που ψάχνεις!

 

Εντυπωσιακές και εργονομικά σχεδιασμένες καρέκλες διευθυντή

 

Διευθυντική καρέκλα Line-D σε μαύρο ή στο χρώμα της επιλογής σου από τα διαθέσιμα χρώματα για το ύφασμα. Τα χαρακτηριστικά της ανατομικά σχεδιασμένης διευθυντικής καρέκλας με την υψηλή αισθητική σου παρέχει την άνεση και το κύρος που θέλεις.

Επίλεξε καρέκλα γραφείου με τον τύπο της πλάτης, που επιθυμείς, με επένδυση ή δίχτυ, ορθογώνια ή τραπεζοειδή. Διάλεξε, επίσης, το χρώμα του υφάσματος ή της δερματίνης που σου ταιριάζει, προτίμησε μία καρέκλα με προσκέφαλο, αν σε εξυπηρετεί περισσότερο, και εξερεύνησε όλες τις δυνατότητες που σου παρέχουν οι εργονομικά σχεδιασμένες πολυθρόνες της εταιρίας.

Οι κατάλληλες καρέκλες γραφείου, εκτός από την άνεση και την αποδοτικότητα που εγγυώνται, είναι φυσικά και η πινελιά διακόσμησης του γραφείου σου. Δώσε στον επαγγελματικό σου χώρο την υψηλή αισθητική και το κύρος που πρέπει να εμπνέει μέσα από εξαιρετικής ποιότητας  καρέκλες.

Αναζήτησε στο eshop.dromeas.gr τις καλύτερες διευθυντικές καρέκλες και καρέκλες γραφείου στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

21 Μαρτίου 2023