Eμπρός March! «Mαρτάκια» για να μη σε κάψει ο ήλιος

Ένας Οδηγός Αγοράς με τα πιο κομψά βραχιολάκια για αυτόν τον μήνα που υποδεχόμαστε την άνοιξη.

28 Φεβρουαρίου 2022

του/της Newsroom

Η παράδοση λέει πως την πρώτη μέρα του Μαρτίου, η οποία είναι αύριο, φοράς το μικρό και διακριτικό άσπρο-κόκκινο βραχιολάκι στο χέρι για να μην σε κάψει ο ήλιος και εμείς εδώ στο Queen.gr τις κρατάμε τις παραδόσεις. Για αυτό βρήκαμε και σου προτείνουμε τους πιο stylish «Μάρτηδες» της αγοράς για να διαλέξεις, να αγοράσεις και να φορέσεις αυτόν που σου ταιριάζει! Μπορείς να τον βάλεις μόνο του ή να τον συνδυάσεις με άλλα βραχιόλια, μικρά και μεγάλα, που ήδη στολίζουν τον καρπό σου. Το μικρό και διακριτικό του μέγεθος το καθιστά αξεσουάρ-κλειδί για όλα τα spring looks σου.

Επίσης, αν είσαι και εσύ κορίτσι που κρατάει τα έθιμα, θα ξέρεις πως τον «Μάρτη» τον καίμε όταν έρθει το Πάσχα στη θράκα όπου σουβλίζουμε το αρνί. Γιατί το λέμε αυτό; Για να μην σκεφτείς να φορέσεις τον περσινό σου. Νέα χρονιά, νέο «Μαρτάκι», αυτό είναι το μότο μας. Ιδανικά μπορείς να διαλέξεις από την παρακάτω gallery ένα που να μοιάζει περισσότερο σε βραχιόλι -έχει δηλαδή το χαρακτηριστικό ασπροκόκκινο χρώμα αλλά δεν είναι απαραίτητα φτιαγμένο από κλωστές- ώστε να κάνουμε φορώντας το layering κοσμημάτων, εύκολα και απλά.

Πρώτη Μαρτίου

Είναι περίεργες εποχές αλλά μία «σταθερά» σαν και αυτήν -μην μας πεις πως δεν φορούσες από παιδί «Μαρτάκι»;- μπορεί να μας γυρίσει πίσω στο παρελθόν, να μας κάνει να χαμογελάσουμε νοσταλγικά και να μας φτιάξει τη διάθεση, έστω και λίγο. Καλά ψώνια…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ