Κοπή πίτας στα δημοτικά καταστήματα του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας

Το δύσκολο έργο της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής υλοποιείται σε άμεση συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου

9 Φεβρουαρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε και στα τρία Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, σε ξεχωριστές ημέρες, όπως επιτάσσουν οι συνθήκες της πανδημίας.

Μπορεί οι υγειονομικοί περιορισμοί να μην επέτρεψαν μία κοινή γιορτή για όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, όπως τονίζει η Δήμαρχος, Αθανασία Στιβακτή, ευελπιστούμε όμως ότι τη νέα  χρονιά θα έχουμε επιτέλους απαλλαγεί από αυτόν τον εφιάλτη. Εκτός από τη μεγαλύτερη ευχή όλων μας για υγεία, η άμεση επιστροφή στην κανονικότητα είναι τόσο ανάγκη όσο και επιθυμία.

Η κοπή της κάθε πίτας έγινε παρουσία των κατά τόπους Αντιδημάρχων, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικών συμβούλων και του προσωπικού του κάθε καταστήματος, σε κλίμα χαράς, ενότητας και αισιοδοξίας. Όπως τονίζει η κα Στιβακτή: “Άλλωστε, το δύσκολο έργο της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής υλοποιείται σε άμεση συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι καλούνται καθημερινά να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες συγκυρίες. Τους ευχαριστούμε θερμά για όσα προσφέρουν και τους ευχόμαστε υγεία και ευημερία. Είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα τους, να αντιμετωπίζουμε από κοινού τις προκλήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024