Μ. Συρεγγέλα: Προωθούμε δράσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολύτεκνων οικογενειών

Ο σχεδιασμός μας στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων περιλαμβάνει ένα πλέγμα οριζόντιων μέτρων

28 Φεβρουαρίου 2022

του/της Newsroom

Στη Γενική Συνέλευση της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) παρευρέθη το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, «η υφυπουργός ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν τα μέλη της ΑΣΠΕ και τους προβληματισμούς η υφυπουργός ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν τα μέλη της ΑΣΠΕ και τους προβληματισμούς των πολύτεκνων οικογενειών και παρουσίασε τις δράσεις που προωθεί το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, οι οποίες με τρόπο συνεκτικό και ολιστικό ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολύτεκνων οικογενειών και τις στηρίζουν στην πράξη».

«Ο σχεδιασμός μας στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων περιλαμβάνει ένα πλέγμα οριζόντιων μέτρων σε όλους τους τομείς πολιτικής για τη στήριξη της οικογένειας, την εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής και την ουσιαστική ισότητα των φύλων. Κι αυτό γιατί, χωρίς αυτά, δεν μπορεί να επιτευχθεί αύξηση της παραγωγικότητας, ανάκαμψη της οικονομίας ή αύξηση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών», σημείωσε η κ. Συρεγγέλα, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση αφουγκράζεται τις δυσκολίες των πολύτεκνων οικογενειών και είναι στο πλευρό τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024