O Ν. Χαρδαλιάς στην εκδήλωση μνήμης για τους 63 πεσόντες αεροπόρους του αεροσκάφους C-130 στο όρος Όθρυς

Κατά την τελετή, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση ενώ ακολούθως ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων

5 Φεβρουαρίου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς εκπροσώπησε, σήμερα, Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, την κυβέρνηση στην εκδήλωση μνήμης και τιμής που διοργάνωσε ο δήμος Πειραιά, για τους 63 πεσόντες αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και σμηνίτες, επιβαίνοντες στο μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, που συνετρίβη στο όρος Όθρυς, στις 5 Φεβρουαρίου 1991.

Όπως ανακοινώθηκε, η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία «Ηρώων Αεροπόρων και Πεσόντων C-130», στον Πειραιά. Κατά την τελετή, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση ενώ ακολούθως ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων.

Στην εκδήλωση παρέστησαν συγγενείς των πεσόντων, o βουλευτής Α΄ Πειραιώς Νίκος Μανωλάκος ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης υποπτέραρχος Γεώργιος Βαγενάς, καθώς και αντιπροσωπείες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024