Συλλήψεις 13 Φεβρουαρίου 2022

Δελτίο τύπου για συλλήψεις στην Βοιωτία.

14 Φεβρουαρίου 2022

του/της Newsroom

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη ημεδαπή σε περιοχή της Βοιωτίας, για διάθεση απομιμητικών προϊόντων ένδυσης και αξεσουάρ, γνωστών εμπορικών εταιρειών

 Συνελήφθη ημεδαπή, χθες (13-02-2022), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, σε περιοχή της Βοιωτίας, κατηγορούμενη για πλαστογραφία και παράβαση νομοθεσίας περί σημάτων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί σε συνεργασία με ειδικό εμπειρογνώμονα στη διάκριση απομιμητικών προϊόντων, διενήργησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε υποκατάστημα εταιρείας που δραστηριοποιείται στην ένδυση και στην υπόδηση, στην ανωτέρω περιοχή.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι η συλληφθείσα, νόμιμη εκπρόσωπος της εταιρείας, κατείχε εντός του καταστήματος με σκοπό τη διάθεσή τους προς πώληση, απομιμητικά προϊόντα ένδυσης και αξεσουάρ, γνωστών εμπορικών εταιρειών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά, στο Κάστρο Βοιωτίας 

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (13-02-2022) το πρωί στο Κάστρο Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για κατοχή ναρκωτικών.

 Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Θήβα, για απόπειρα κλοπής και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων

 Συνελήφθη αλλοδαπός, χθες (13-02-2022) το πρωί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω αποπειράθηκε να παραβιάσει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με σκοπό την κλοπή, πλην όμως έγινε αντιληπτός από περιοίκους και συνελήφθη από τους προστρέξαντες αστυνομικούς.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ελβετικός σουγιάς, με μήκος λάμας (6,5) εκατοστών και ένας φακός.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024