Συλλήψεις σε Χαλκίδα , Καρπενήσι και Λαμία

Συλλήψεις στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στις 14/02/2022

15 Φεβρουαρίου 2022

του/της Newsroom

Εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία στη Λαμία   

 Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία, η οποία διαπράχθηκε τον Νοέμβριο του 2021 στη Λαμία.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω παραβίασε παράθυρο της οικίας και αφαίρεσε από το εσωτερικό της, ενδύματα και μέρος της υδραυλικής εγκατάστασης.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Συνελήφθη ημεδαπός στο Καρπενήσι, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων

 Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (14-02-2022) το μεσημέρι στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι με μήκος λάμας (9) εκατοστών.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Καρπενησίου.

Συνελήφθη αλλοδαπός για ναρκωτικά στη Χαλκίδα  

Συνελήφθη αλλοδαπός, χθες (14-02-2022) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για κατοχή ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής στη Χώρα μας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκίδα, για κλοπή τροχοφόρου

Συνελήφθη, χθες (14-02-2022) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, ένα ανήλικος ημεδαπός για κλοπή τροχοφόρου.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, κατελήφθη από τους αστυνομικούς να οδηγεί δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει πρώτες πρωινές ώρες της 13-02-2022, από την περιοχή.

Η ανωτέρω μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό της.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας

Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (14-02-2022) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024