Τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε αυτή την εβδομάδα

Τα νέα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε και ξεχώρισαν.

21 Φεβρουαρίου 2022

του/της Newsroom

H εβδομάδα που μας πέρασε είχε πολλά καινούρια τρέιλερ για ταινίες και σειρές που θα απολαύσουμε μέσα στο 2022. Από ταινίες βασισμένες στη ζωή μεγάλων προσωπικοτήτων της μουσικής βιομηχανίας, ο νέος “εφιάλτης” του Jordan Peele, μέχρι την επιστροφή μίας από τις σειρές του Netflix που αγαπήθηκε ιδιαίτερα.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε μέσα στην εβδομάδα! Να ξέρεις ότι δεν έχουμε βάλει αυτά που είδαμε στη διάρκεια του Super Bowl.

Ταινίες

Elvis

Το μεγαλύτερο τρέιλερ της εβδομάδας ανήκει δικαιωματικά στον «Βασιλιά της Rock n Roll». Ο Baz Luhrmann επιστρέφει με τη νέα ταινία που θα απολαύσουμε στις αίθουσες μέσα στο καλοκαίρι

Downton Abbey: A New Era

Η οικογένεια των Crawley επιστρέφει με τη δεύτερη κινηματογραφική της “περιπέτεια”. Μαζί με τους υπηρέτες τους, ταξιδεύουμε στη Νότια Γαλλία και θα ανακαλύψουμε ένα μυστικό της οικογένειας, που ήταν καλά κρυμμένο.

Chip n Dale: Rescue Rangers

Δύο από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της Disney επιστρέφουν με μία νέα ταινία. Τα δύο σκιουράκια θα μας πάνε σε μία ευχάριστη περιπέτεια με πολλές εκπλήξεις (και cameo) συνδυάζοντας το live action, το animation και το 3D animation.

Windfall

Το Netflix μας φέρνει μία καινούρια μαύρη κωμωδία που δεν πρέπει να χάσεις. Σε αυτή πρωταγωνιστούν οι Lily Collins, Jesse Plemons και Jason Segel.

Σειρές

Bridgerton Season 2

Η πολυαγαπημένη σειρά από τη Shonda Rhimes θα επιστρέψει με τον δεύτερο κύκλο της μέσα στον Μάρτιο και, επιτέλους, έχουμε τις πρώτες εικόνες από τη νέα σεζόν.

The First Lady

Την άνοιξη του 2022 θα δούμε μία σειρά που θα επικεντρωθεί στις ζωές τριών γυναικών που είχαν βρεθεί να έχουν τον τίτλο της «Πρώτης Κυρίας». Σε αυτή θα δούμε τις Μισέλ Ομπάμα, Μπέτι Φορντ και Έλενορ Ρούζεβελτ

Pieces of Her

Η Toni Collette πρωταγωνιστεί στη νέα αυτή σειρά θρίλερ του Netflix. Η γνωστή ηθοποιός υποδύεται μία μητέρα με ένα σκοτεινό μυστικό…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024