Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει ότι, έχει γίνει άρση όλων των απαγορεύσεων κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων, άνω των (3,5) τόνων, που αφορούσαν στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και συνεπώς η κίνηση όλων των οχημάτων, και στα δύο ρεύματα πορείας, από την 242,079η χ/θ (Α/Κ Ραχών), έως την 56,728η χ/θ (όρια με Νομό Αττικής), διεξάγεται πλέον κανονικά.
Ομοίως στην Εύβοια έχει γίνει άρση των απαγορεύσεων κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων, άνω των (3,5) τόνων:
- Στην Νέα Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας (Α – 11), από την 1,5η έως την 11η χ/θ, από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας προς ΠΑΘΕ, με προορισμό τόσο την Αττική όσο και την Λαμία.
- Στην Παλαιά Εθνική Οδό Χαλκίδας – Θηβών, από την 2η χ/θ (Διασταύρωση Δροσιάς) έως την 18η χ/θ (Ριτσώνα).
- Στην Επαρχιακή Οδό Λεπούρων – Καρύστου από την 40η χ/θ (Καψάλα) έως την 57η χ/θ (διασταύρωση Μαρμαρίου).
Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα – διακοπές κυκλοφορίας – χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.