Συνελήφθη ανήλικος στη Χαλκίδα, για κατοχή ναρκωτικών

Επιπλέον συνελήφθη μία ημεδαπή για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

27 Μαρτίου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Κατασχέθηκαν τσιγάρο κάνναβης και μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος

Συνελήφθη, χθες (25-03-2022) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, ένας ανήλικος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, το οποίο περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος (γκλοπ), μήκους 30 εκατοστών.

Ακολούθως, από τους αστυνομικούς συνελήφθη λίγο αργότερα στη Χαλκίδα, η ημεδαπή μητέρα του, κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Συνελήφθη στον Ορχομενό, για καταδικαστική Απόφαση

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (25-03-2022) το απόγευμα στον Ορχομενό, από αστυνομικούς της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, με ποινή φυλάκισης 3 μηνών, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

Συνελήφθη αλλοδαπός για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Συνελήφθη, την Παρασκευή (25-03-2022) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, ένας αλλοδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024
29 Μαρτίου 2024