Αλιβέρι: Θρήνος για τον φρικτό θάνατο του 45χρονου Λεωνίδα Βογιατζή

Τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς διερευνώνται από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αλιβερίου

6 Απριλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Θλίψη έχει σκορπίσει την τοπική κοινωνία του Αλιβερίου ο τραγικός θάνατος του 45χρονου Λεωνίδα Βογιατζή, ο οποίος το πρωί της Τρίτης 5 Απριλίου, κάηκε μέσα στο σπίτι του στον Άγιο Ιωάννη.

Ο άτυχος Λεωνίδας, που αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα και η μετακίνηση του γινόταν με ανυψωτικό μηχάνημα, βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο ίδιο του το σπίτι, όταν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Τρίτης, ξέσπασε φωτιά μέσα στο δωμάτιό του.

Τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς διερευνώνται από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αλιβερίου, στελέχη του οποίου εντόπισαν απανθρακωμένη τη σωρό του 45χρονου άνδρα και κατέσβεσαν την πυρκαγιά πριν επεκταθεί σε παρακείμενες οικίες.

Στο άγγελμα του θανάτου του Λεωνίδα Βογιατζή, αδερφού του πρωτοπρεσβυτέρου Ευάγγελου Βογιατζή, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ένας άνθρωπος που στο σύντομο πέρασμα του από την ζωή κατέστησε σαφές σε όλους μας, πως η δύναμη και η αγάπη για τη ζωή είναι πανίσχυρα έναντι οτιδήποτε άλλου στον κόσμο που ζούμε.

Ομόφωνα το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου αποφάσισε:
Α)να εκφράσει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Β)Να προτείνει στην τοπική Κοινότητα Αγίου Ιωάννου, η από κοινού τράπεζα αίματος που διατηρούμε στο Γενικό Κρατικό Γεώργιος Γεννηματάς, όπως ονομαστεί σε : Τράπεζα Αίματος Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ιωάννου -Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου «Λεωνίδας Βογιατζής» στην μνήμη του εκλιπόντος.

Γ)Μέλη του ΔΣ να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024