Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Σε 164 οικογένειες τρόφιμα από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Ενόψει του Πάσχα πραγματοποιήθηκε, χτες, μία ακόμη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας. Σε μία περίοδο κρίσης σε πολλαπλά επίπεδα ο Δήμος […]

14 Απριλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ενόψει του Πάσχα πραγματοποιήθηκε, χτες, μία ακόμη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Σε μία περίοδο κρίσης σε πολλαπλά επίπεδα ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας, μέσω της Κοινωνικής του Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας Ελάτειας, διένειμε σε 164 οικογένειες και μοναχικούς πολίτες, οι οποίοι ανήκουν σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες, νωπά είδη, τρόφιμα μακράς διάρκειας και βασικά υλικά αγαθά όπως κρέας, ηλιέλαιο, ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, όσπρια, μέλι, τυρί φέτα, γάλα εβαπορέ/σκόνη κ.α.

Όπως τονίζει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του: “Η κοινωνική πολιτική παραμένει βασική μας προτεραιότητα. Με επίκεντρο τον άνθρωπο και αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης συνεχίζουμε όλες τις κοινωνικές μας δράσεις, που αποσκοπούν στην ανακούφιση και βοήθεια των συνδημοτών μας, καθώς και κάθε συνανθρώπου μας που βρίσκεται σε ανάγκη.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024