Η Π.Ε. Βοιωτίας προσκαλεί όλο τον κόσμο να κάνει φέτος «Πάσχα στη Λιβαδειά»!

Η Π.Ε. Βοιωτίας δεν ξεχνά τα πατροπαράδοτα έθιμα του τόπου μας και προσκαλεί φέτος όλο τον κόσμο να κάνει … «Πάσχα στη Λιβαδειά»! Μέσα από μια δράση εξωστρέφειας, μια κοινή πρωτοβουλία με τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς, το Σωματείο «Νέα Εστίαση» αλλά και τη συνεργασία του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς, «ντύνεται στα γιορτινά» το λεωφορείο μας στο δρομολόγιο […]

15 Απριλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η Π.Ε. Βοιωτίας δεν ξεχνά τα πατροπαράδοτα έθιμα του τόπου μας και προσκαλεί φέτος όλο τον κόσμο να κάνει … «Πάσχα στη Λιβαδειά»!

Μέσα από μια δράση εξωστρέφειας, μια κοινή πρωτοβουλία με τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς, το Σωματείο «Νέα Εστίαση» αλλά και τη συνεργασία του ΚΤΕΛ Λιβαδειάς, «ντύνεται στα γιορτινά» το λεωφορείο μας στο δρομολόγιο Λιβαδειά – Αθήνα – Λιβαδειά. Γίνεται «πρεσβευτής» σ` αυτό το ανοιχτό κάλεσμα  για το πιο φημισμένο Πάσχα της Ελλάδας.

Με το μήνυμα «Χρόνια Πολλά από την Αρχοντοπούλα της Ρούμελης», η Π.Ε. Βοιωτίας επιλέγει να ανανεώσει το ενδιαφέρον του κόσμου, προκειμένου να γευτεί την ρουμελιώτικη φιλοξενία στην πιο όμορφη γιορτή της Χριστιανοσύνης και παράλληλα να ενισχυθεί η τοπική οικονομία με νέους επισκέπτες.

«Θέλουμε να αισιοδοξήσουμε, θέλουμε να χαρούμε αυτές τις ημέρες με αγαπημένα πρόσωπα, με φίλους από άλλα μέρη της πατρίδας μας που δεν έχουν «χωριό» αλλά θέλουν να περάσουν τις μέρες του Πάσχα μακριά από το θόρυβο της πόλης. Η Λιβαδειά, η Αρχοντοπούλα της Ρούμελης, προσφέρεται για μια απόδραση με πολλές επιλογές, λογικές τιμές, πλούσια αγορά, εκδρομές μέσα στη φύση. Προσκαλούμε, λοιπόν, όλο τον κόσμο να κάνει φέτος ‘’Πάσχα στη Λιβαδειά’’, να γευτεί την αυθεντική, την Ρουμελιώτικη φιλοξενία. Ευχαριστώ όλους τους φορείς που αγκάλιασαν αυτή την δράση. Καλό Πάσχα να έχουμε, με υγεία και αγάπη ανάμεσά μας», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024