Οι δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ για τον Μάρτιο

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με έδρα τη Λαμία πραγματοποίησε τον Μάρτιο δράσεις διασύνδεσης και ενημέρωσης σε Θήβα και Χαλκίδα. Οι εργαζόμενες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ βρέθηκαν στη Θήβα όπου και πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Δήμου Θηβαίων, κ. Γεώργιο Αναστασίου. Κύρια σημεία της συνάντησης υπήρξαν η ενημέρωση για της υπηρεσίες που […]

6 Απριλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με έδρα τη Λαμία πραγματοποίησε τον Μάρτιο δράσεις διασύνδεσης και ενημέρωσης σε Θήβα και Χαλκίδα.

Οι εργαζόμενες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ βρέθηκαν στη Θήβα όπου και πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Δήμου Θηβαίων, κ. Γεώργιο Αναστασίου. Κύρια σημεία της συνάντησης υπήρξαν η ενημέρωση για της υπηρεσίες που παρέχονται από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Στερεά Ελλάδα και η συζήτηση για ζητήματα που σχετίζονται με τις εξαρτήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θηβαίων. Προτάθηκαν δράσεις και παρεμβάσεις που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων προς ενημέρωση των πολιτών και υποστήριξη των ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξάρτησης.

Στη Χαλκίδα, οι δράσεις της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ήταν εστιασμένες στην ενημέρωση του γενικού πληθυσμού και την συμβουλευτική υποστήριξη ενδιαφερόμενων. Με την άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση του Δήμου Χαλκιδέων, τα στελέχη του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, πραγματοποίησαν διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού στους πολίτες σε κεντρικό σημείο της πόλης και συμβουλευτική υποστήριξη σε ενδιαφερόμενους σε  χώρο που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Χαλκιδέων.

Τέλος, το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Δημήτριο Κοτορλό της Επιχείρησης «ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΚΟΤΟΡΛΟΣ», για την δωρεά υλικού προβολής για τις δράσεις της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024