Στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Εκδήλωση του Ειδικού Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας

1 Απριλίου 2022

του/της Newsroom

Στην εκδήλωση του Ειδικού Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 1 Απριλίου 2022, υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλκιδέων, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

«Σήμερα είναι μια ημέρα γιορτής, γιορτάζουμε την αγάπη και την ελπίδα. Στον Δήμο Χαλκιδέων θέλουμε και προσπαθούμε να είμαστε δίπλα τους και δίπλα στις οικογένειες τους, ενισχύοντας τις ήδη υπάρχουσες δομές και σχεδιάζοντας δράσεις που θα δείτε άμεσα, όπως τη δημιουργία γραφείου για άτομα με ειδικές ανάγκες. Αυτό που έχει σημασία είναι να ευαισθητοποιηθούμε όλοι, όχι μόνο σήμερα, αλλά καθημερινά.

Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που δίνουν την ψυχή τους για το λειτούργημα που κάνουν. Καταθέτω τα σέβη μου σε όλους τους γονείς που μας μαθαίνουν την έννοια της υπέρτατης αγάπης, δίνοντας καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό για να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους τη ζωή που αξίζουν.

Εύχομαι οι δύσκολες εποχές που ζούμε να λειτουργήσουν αντιστρόφως ανάλογα στην ανάπτυξη των συναισθημάτων μας, της κοινωνικής μας ευαισθησίας και της αγάπης», ανέφερε στον χαιρετισμό της η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024