Αναφορά του Θανάση Ζεμπίλη για τη δημιουργία αθλητικών υποδομών στη Κύμη 

Με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων, ο Θανάσης Ζεμπίλης ζητάει τη συνδρομή των αρμόδιων Υπουργών για τη δημιουργία αθλητικών υποδομών στην Κύμη, καθώς η πόλη έχει μείνει χωρίς αθλητικές εγκαταστάσεις και η νεολαία στερείται χώρων άθλησης. Ειδικότερα, ο Βουλευτής Ευβοίας κατέθεσε προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και Πολιτισμού […]

25 Μαΐου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων, ο Θανάσης Ζεμπίλης ζητάει τη συνδρομή των αρμόδιων Υπουργών για τη δημιουργία αθλητικών υποδομών στην Κύμη, καθώς η πόλη έχει μείνει χωρίς αθλητικές εγκαταστάσεις και η νεολαία στερείται χώρων άθλησης.

Ειδικότερα, ο Βουλευτής Ευβοίας κατέθεσε προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και Πολιτισμού & Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη, την με αρ. πρωτ.: 6930/23-05-2022 επιστολή του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου κ. Αθανάσιου Μπουραντά, με την οποία αιτείται την παραχώρηση του χώρου της «Ηλεκτρομηχανικής Κύμης» στο δήμο για τη δημιουργία αθλητικών υποδομών, καθώς και την ένταξη αποκατάστασης του κλειστού Γυμναστηρίου και του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού. Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Ζεμπίλης με την Αναφορά του υπογραμμίζει τα εξής:

«Καταθέτω ως Αναφορά προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και Πολιτισμού & Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη το με αρ.πρωτ.: 6930/23-05-2022 έγγραφο του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου κ. Αθανάσιου Μπουραντά, με το οποίο αιτείται τα εξής:

Α) Την παραχώρηση του χώρου της εταιρείας «Ηλεκτρομηχανική Κύμης» στον οικείο δήμο προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αθλητικών υποδομών στην Κύμη.

Β) Να ενταχθούν στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού τα δύο έργα αντικατάστασης ζημιών αφενός του Κλειστού Γυμναστηρίου Κύμης και αφετέρου του Γηπέδου Ποδοσφαίρου Κύμης, καθώς η πόλη έχει μείνει χωρίς αθλητικές εγκαταστάσεις και η νεολαία στερείται χώρων άθλησης.

Παρακαλώ όπως εξετάσετε τη συνημμένη επιστολή και με ενημερώσετε για τις σχετικές ενέργειές σας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024