Δήμος Δελφών: Γίνε εθελοντής στον 1o Sterea Run- Amfissa Night Run

Γίνε μέρος του μεγάλου αθλητικού δρώμενου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Δελφών

12 Μαΐου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Δήμος Δελφών προετοιμάζεται για το 1ο Sterea Run- Amfissa Night Run το οποίο θα διεξαχθεί στην Άμφισσα, το Σάββατο 21 Μαΐου 2022, με πρεσβευτή τον πρωταθλητή στίβου μεγάλων αποστάσεων, Αμφισσιώτη, Κωνσταντίνο Γκελαούζο.

Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Δελφών, σε συνεργασία με την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, και με την υποστήριξη και συμβολή του ΑΣ Ηνίοχος.

Η επιτυχία του αγώνα, εκτός των άλλων, εξαρτάται και από τη δική σου συμμετοχή καθώς μπορείς να προσφέρεις στην όσο το δυνατόν αρτιότερη διεξαγωγή του, οπότε άδραξε την ευκαιρία και γίνε μέρος αυτής της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης. Η συμμετοχή σου είναι σημαντική για την εύρυθμη διεξαγωγή του αγωνιστικού προγράμματος, την υγεία και ασφάλεια των αθλητών, την εξυπηρέτηση των θεατών αλλά και την καλύτερη δυνατή προβολή της πόλης μας που θα φιλοξενήσει τις διαδρομές.

Για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://amfissanightrun.gr , ενώ τη δική σου συμμετοχή μπορείς να τη δηλώσεις στο τηλέφωνο 6940146532, υπεύθυνος κ. Αντώνης Ιωάννου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024