Δήμος Καρπενησίου: Σύγκληση ιδρυτικής συνέλευσης μελών Ενεργειακής Κοινότητας

Συγκλήθηκε η ιδρυτική Συνέλευση των μελών της Ενεργειακής Κοινότητας Καρπενησίου – Μακρακώμης ΣΥΝ ΠΕ με μοναδικό θέμα την υπογραφή του καταστατικού. Όπως τονίζει ο Δήμος Καρπενησίου σε ανακοίνωσή του: “Σήμερα είναι μια μέρα ελπίδας! Υπογράψαμε το καταστατικό σύστασης της Ενεργειακής Κοινότητας. Η πρώτη μέρα λειτουργίας της Ενεργειακής Κοινότητας θα απαλλάξει τον Δήμο από το ενεργειακό […]

17 Μαΐου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Συγκλήθηκε η ιδρυτική Συνέλευση των μελών της Ενεργειακής Κοινότητας Καρπενησίου – Μακρακώμης ΣΥΝ ΠΕ με μοναδικό θέμα την υπογραφή του καταστατικού.

Όπως τονίζει ο Δήμος Καρπενησίου σε ανακοίνωσή του: “Σήμερα είναι μια μέρα ελπίδας! Υπογράψαμε το καταστατικό σύστασης της Ενεργειακής Κοινότητας. Η πρώτη μέρα λειτουργίας της Ενεργειακής Κοινότητας θα απαλλάξει τον Δήμο από το ενεργειακό κόστος που συνεπάγεται μειωμένα δημοτικά τέλη για όλους και περισσότερα έργα για όλους. Επιπλέον, θα δώσει τη δυνατότητα στήριξης των ευάλωτων νοικοκυριών με απαλλαγή από το ενεργειακό κόστος ( δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα).

Μια σκληρή προσπάθεια μέχρι τώρα που μας βάζει στην αφετηρία της διεκδίκησης των πόρων για την κατασκευή των απαιτούμενων έργων.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024