Eντυπωσιακή άσκηση της 7ης ΕΜΑΚ στα Άγραφα

Διήμερη εκπαίδευση στον ποταμό Αχελώο και στα αναρριχητικά πεδία "Εύρυτος"

30 Μαΐου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Διήμερη πρακτική εξάσκηση σε πεδία του Δήμου Αφράφων πραγματοποίησε την Τρίτη και Τέταρτη 24 & 25/5/2022 η 7η Ε.Μ.Α.Κ..

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 7η Ε.Μ.Α.Κ. επιλέγει την Ευρυτανία για την διεξαγωγή των εκπαιδευτικών της εξορμήσεων και ασκήσεων ετοιμότητας και το πρόγραμμα του διημέρου διαρθρώθηκε ως ακολούθως :

➢ 24/05/2022 εκπαίδευση με Αντικείμενο την αντιμετώπιση συμβάντων σε ορμητικά νερά εντός του Αχελώου ποταμού πλησίον της «Γέφυρας Τέμπλας» στο Δήμο Αγράφων Νομού Ευρυτανίας .
➢ 25/05/2022 εκπαίδευση στο Αναρριχητικό πεδίο «ΕΥΡΥΤΟΣ» στην Τ.Κ Τοπόλιανα Ευρυτανίας.

Compressed by jpeg-recompress

Στην εκπαίδευση έλαβαν μέρος δέκα (10) μέλη της Ο.Ο.Ε.Δ της Μονάδας με Επικεφαλής τον Διοικητή της 7ης ΕΜΑΚ Χρήστο Πλουμάκη. Η Εκπαίδευση στο Ορειβατικό πεδίο «ΕΥΡΥΤΟΣ» πραγματοποιήθηκε από κοινού με μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων με επικεφαλής τον πρόεδρο του και πολύπειρο Ορειβάτη Θωμά Νταβαρίνο . Την εκπαίδευση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξανδρος Καρδαμπίκης καθώς και ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για την Πολιτική προστασία του Δήμου Παναγιώτης Μπράζιας .

Compressed by jpeg-recompress

Σε δελτίο Τύπου η 7η ΕΜΑΚ ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αγράφων για την όλη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της Μονάδας μας καθώς και την ιδιαίτερη τιμή που μας έκανε να παρακολουθήσει και ο ίδιος την εκπαίδευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024