Εξόρμηση κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ στις Δομές Υγείας Χαλκίδας

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επισκέφθηκε την Τρίτη 10 Μαΐου το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και το Κέντρο Υγείας Χαλκίδας προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες και το προσωπικό (Διοικητικό και Ιατρικό) για το υπό ψήφιση Νομοσχέδιο του Υπ. Υγείας με τον παραπλανητικό τίτλο «Γιατρός για όλους». Νομοσχέδιο που όχι μόνο δεν λύνει κανένα από τα σοβαρά προβλήματα […]

10 Μαΐου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επισκέφθηκε την Τρίτη 10 Μαΐου το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και το Κέντρο Υγείας Χαλκίδας προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες και το προσωπικό (Διοικητικό και Ιατρικό) για το υπό ψήφιση Νομοσχέδιο του Υπ. Υγείας με τον παραπλανητικό τίτλο «Γιατρός για όλους».

Νομοσχέδιο που όχι μόνο δεν λύνει κανένα από τα σοβαρά προβλήματα στον χώρο της Υγείας, τουναντίον απαξιώνει τις δημόσιες δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας φέρνοντας τες πιο κοντά στην αγορά, μετατρέπει τον ΕΟΠΥΥ σε μία μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία και βάζει τους πολίτες να πληρώσουν για να χειρουργηθούν μια ώρα αρχύτερα στα απογευματινά χειρουργεία των Δημόσιων Νοσοκομείων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024