Λαμία: Ημερίδα το ερχόμενο Σάββατο για τη Γυναικεία Υγεία

Η Γυναικεία Υγεία στο επίκεντρο που της αξίζει - Εμπιστευτείτε την επιστήμη και τους ειδικούς για πρόληψη & αξιόπιστες λύσεις.

30 Μαΐου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος (ΕΝΜΓΕ) και συγκεκριμένα ο Προέδρος Δρ. Λουκάς Κλέντζερης και τα μέλη του Δ.Σ, κάνουν πράξη τη δέσμευση τους, να βρίσκονται κοντά στην Γυναίκα και να φροντίζουν για την υγεία της σε κάθε ηλικία.

Σας προσκαλούν σε Ημερίδα Ενημέρωσης Κοινού για τα συχνά και σημαντικά γυναικολογικά προβλήματα, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, στο ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ με ελεύθερη είσοδο.

Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Εκστρατείας Ενημέρωσης Γυναικών της ΕΝΜΓΕ και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, το οποίο έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών για πρόληψη σε θέματα υγείας υποστηρίζει σθεναρά την ενέργεια αυτή. Επίσης ο Δήμος Λαμιέων στέκεται αρωγός και έχει θέσει την Ημερίδα υπό την Αιγίδα του.

Χορηγός η εταιρεία ITF HELLAS που στοχεύει στην βελτίωση ποιότητας ζωής των ασθενών, στην καλύτερη υγεία των γυναικών και στην υγιή εγκυμοσύνη και ανάπτυξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαΐου 2024