Ακόμη μία διάκριση για τον Δήμο Δομοκού! 

Ο Δήμος Δομοκού βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο στην εκδήλωση “Bravo sustainability dialogue & awards 2022” για την παρουσίαση του έργου «Εγκατάσταση ευφυών συστημάτων διαχείρισης ενέργειας», με 2ο το Δήμο Φυλής και 3η την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Τα αποτελέσματα προέκυψαν μετά από συμμετοχή περίπου 16.800 πολιτών στην ψηφοφορία και τον έλεγχο όλων των προτάσεων από […]

24 Ιουνίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Δήμος Δομοκού βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο στην εκδήλωση “Bravo sustainability dialogue & awards 2022” για την παρουσίαση του έργου «Εγκατάσταση ευφυών συστημάτων διαχείρισης ενέργειας», με 2ο το Δήμο Φυλής και 3η την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Τα αποτελέσματα προέκυψαν μετά από συμμετοχή περίπου 16.800 πολιτών στην ψηφοφορία και τον έλεγχο όλων των προτάσεων από κριτική επιτροπή. Τα σχόλια ιδιαιτέρως εγκωμιαστικά!
Η επιτυχία της πρότασης οφείλεται στην άψογη συνεργασία των αιρετών της Δημοτικής Αρχής με τους  υπηρεσιακούς Παράγοντες του Δήμου, καθώς και τη συνδρομή όλων στη διαμόρφωση των τελικών αποτελεσμάτων!
Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Δομοκού: “Η εστίαση στους αρχικούς στόχους και η συντονισμένη προσπάθεια φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα!
Συνεχίζουμε με επιμονή…!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024