Φάνης Σπανός: «Κάτι καινούργιο γεννιέται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας»

Το παράρτημα του Πολεμικού Μουσείου στη Χαλκίδα σύντομα θα κοσμεί την είσοδο της πόλης

21 Ιουνίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η πρόοδος των εργασιών για  την ολοκληρωτική  κατασκευή και αναδιάρθρωση του νέου Παραρτήματος του Πολεμικού Μουσείου, στη Χαλκίδα αποτέλεσε το επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, του Πρόεδρου του Πολεμικού Μουσείου – και εμπνευστή της δράσης – Τάσου Λιάσκου και εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων, που έχουν αναλάβει το έργο.

Ο κ. Σπανός δήλωσε σχετικά: «Κάτι καινούργιο γεννιέται στην Περιφέρειά μας! Ένα παράρτημα του Πολεμικού Μουσείου στη Χαλκίδα, σε χώρο που διαθέτει για τον σκοπό αυτό η Σχολή Πεζικού, σύντομα θα κοσμεί την είσοδο της πόλης!

Συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο του Πολεμικού Μουσείου – και εμπνευστή της δράσης – Τάσο Λιάσκο και με εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν αναλάβει το έργο. Οι εργασίες προχωρούν γρήγορα και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στηρίζει έμπρακτα το εγχείρημα!

Προσδοκία μας, να δούμε σύντομα αυτόν τον χώρο γεμάτο εκθέματα, αλλά κυρίως γεμάτο παιδιά από τα σχολεία της Στερεάς Ελλάδας και όχι μόνο. Παιδιά, αλλά και μεγάλα «παιδιά» που θα μπορούν να γνωρίσουν βιωματικά την Ιστορία του Έθνους μας, αλλά και να περάσουν όμορφες στιγμές στον ξεχωριστό χώρο που διαμορφώνεται!».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024