Ηλεκτρονική αναγγελία βλαβών Φ.Ο.Π. στον Δήμο Δωρίδος.

Μετά την ηλεκτρονική αναγγελία βλαβών ύδρευσης, ηλεκτρονική και η αναγγελία στις βλάβες Φ.Ο.Π. Συγκεκριμένα, με σχετική επιστολή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μανώλη Μαυρομμάτη, ενημερώθηκαν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων για τη διαδικασία γνωστοποίησης περιπτώσεων καμένων λαμπτήρων και λοιπών βλαβών στο δημοτικό φωτισμό,  για την πλήρη καταγραφή και έλεγχο όλων των βλαβών στην περιοχή αρμοδιότητάς τους. […]

23 Ιουνίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Μετά την ηλεκτρονική αναγγελία βλαβών ύδρευσης, ηλεκτρονική και η αναγγελία στις βλάβες Φ.Ο.Π.

Συγκεκριμένα, με σχετική επιστολή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μανώλη Μαυρομμάτη, ενημερώθηκαν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων για τη διαδικασία γνωστοποίησης περιπτώσεων καμένων λαμπτήρων και λοιπών βλαβών στο δημοτικό φωτισμό,  για την πλήρη καταγραφή και έλεγχο όλων των βλαβών στην περιοχή αρμοδιότητάς τους.

Η διαδικασία καταγραφής, θα έχει ως εξής:

Τηλεφωνικά στο 2266350313, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ηλεκτρονικά  στο σύνδεσμο που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του Δήμου Δωρίδος: https://www.dorida.gr/gia-ton-dimoti/anaggelia-vlavis

Εύκολα και γρήγορα πλέον και ο πολίτης μπορεί να αναγγείλει, ηλεκτρονικά, τη βλάβη ηλεκτροφωτισμού και άμεσα θα ενημερώνεται η αρμόδια υπηρεσία ώστε να επεμβαίνει.

Με τον τρόπο αυτό θα υπάρχει πλήρης καταγραφή και έλεγχος όλων των βλαβών στο Δήμο στοχεύοντας στη γρηγορότερη αποκατάστασή τους.

Η προσπάθεια για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Δωρίδος δεν σταματά εδώ, αφού στόχος είναι να διεκπεραιώνονται με ηλεκτρονικό τρόπο άμεσα και γρήγορα και άλλα αιτήματα των πολιτών για το σύνολο των Διευθύνσεων του Δήμου, χωρίς να χρειάζεται η αυτοπρόσωπη παρουσία τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024