Μάρτυρες πολύ σοβαρών ύβρεων από βουλευτή

Μάρτυρες πολύ σοβαρών ύβρεων από βουλευτή, έμειναν έκπληκτοι με όσα άκουγαν

1 Ιουνίου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Δεν ξέρω αν κάποιοι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος έχουν αγωνία για την επανεκλογή τους, αλλά αυτά που μου μετέφεραν από την περιφέρεια είναι άκρως ανησυχητικά.

Κι εξηγούμαι: Βουλευτής νομού πολύ κοντά στην Αττική κάλεσε σε συνάντηση τους φορείς της εστίασης για να μιλήσουν. Εκεί, λοιπόν, και χωρίς ουσιαστικό λόγο, έκανε ξαφνικά, όπως μου είπαν οι παρευρισκόμενοι, οξεία κριτική σε βάρος της κυβέρνησης, αν και ο ίδιος είναι βουλευτής της.. Οι παρευρισκόμενοι, και γυναίκες μεταξύ τους, ντράπηκαν με τους χαρακτηρισμούς του εν λόγω εθνοπατέρα και αποχώρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το οξύ… πνεύμα του δεν γλίτωσαν κορυφαίοι υπουργοί, όπως ο Χρ. Σταϊκούρας, ο Μ. Βορίδης, ο Αδ. Γεωργιάδης, ο Γ. Οικονόμου. Οι αυτήκοες μάρτυρες λένε ότι τα υβριστικά ή άκρως υποτιμητικά σχόλια εναντίον τους ήταν πολλές φορές ακραία.

Στην περιφέρεια του εν λόγω βουλευτή λένε μάλιστα ότι ο ίδιος πολλές φορές μιλά απαξιωτικά και για το Μέγαρο Μαξίμου.

Και το κερασάκι στην τούρτα;

Όπως μου είπαν ο συγκεκριμένος εθνοπατέρας διαμαρτυρόταν γιατί… δεν του έδιναν προσωπική ασφάλεια για να τους χρησιμοποιήσει για την προεκλογική εκστρατεία που έρχεται…Το Μαξίμου γνωρίζει άραγε;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2023
28 Μαρτίου 2023