Με επιτυχία η εκδήλωση για τον εμπορικό κόσμο του Λαμία #giatontopomas

Στον «κήπο» του βιβλιοπωλείου «ΕΠΙΠΕΔΟ»

30 Ιουνίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου, στον «κήπο» του βιβλιοπωλείου «ΕΠΙΠΕΔΟ» η εκδήλωση του «Λαμία #giatontopomas» ενόψει των επερχόμενων εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας.

Πλήθος κόσμου και εμπόρων πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού όπου αναπτύχθηκαν οι θέσεις αλλά και το πλάνο ενόψει της επόμενης ημέρας για τον Εμπορικό σύλλογο της πόλης.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας κ. Σταύρος Καφούνης, ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης. Μήνυμα έστειλε και ο Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρέστησαν ο βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Τζούφλας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μάνος Γέμελος, πλήθος εμπόρων, αλλά και επιχειρηματιών της περιοχής.

Οι υποψήφιοι του «Λαμία #giatontopomas»

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΡΟΥΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΑΛΑ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΠΑΝΑΓΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΠΗΛΙΩΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ( ΜΕΛΙΤΑ )
ΦΛΙΩΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΧΑΝΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΓΙΑΝΝΑΤΣΗ ΝΙΚΟΛ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024