Με μουσική βραδιά ολοκληρώθηκε ο κύκλος θερινών εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Θήβας

Με μια μουσική βραδιά στο Συνεδριακό Κέντρο, γεμάτη μελωδίες κλασικής αλλά και μοντέρνας μουσικής, οι μαθητές και καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Θήβας ευχήθηκαν «καλό καλοκαίρι», ολοκληρώνοντας μια δημιουργική χρονιά. Με τη χθεσινή βραδιά μουσικής ολοκληρώθηκε ο κύκλος θερινών εκδηλώσεων το Δημοτικού Ωδείου Θήβας. Είχε προηγηθεί η βραδιά χορού την Τετάρτη 15 Ιουνίου, το 4ο Φεστιβάλ […]

29 Ιουνίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με μια μουσική βραδιά στο Συνεδριακό Κέντρο, γεμάτη μελωδίες κλασικής αλλά και μοντέρνας μουσικής, οι μαθητές και καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Θήβας ευχήθηκαν «καλό καλοκαίρι», ολοκληρώνοντας μια δημιουργική χρονιά.

Με τη χθεσινή βραδιά μουσικής ολοκληρώθηκε ο κύκλος θερινών εκδηλώσεων το Δημοτικού Ωδείου Θήβας. Είχε προηγηθεί η βραδιά χορού την Τετάρτη 15 Ιουνίου, το 4ο Φεστιβάλ Μαθητικών Βυζαντινών Χορωδιών τη Δευτέρα 20 Ιουνίου και μία ακόμη μουσική βραδιά την Πέμπτη, 23 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απηύθυνε χαιρετισμό η κ. Νίκη Πανταζάτου, η οποία ασκεί καθήκοντα καλλιτεχνικής διευθύντριας του Ωδείου εδώ και περισσότερα από 15 έτη.

Στη μουσική βραδιά που είχαν προετοιμάσει οι μαθητές και καθηγητές του Ωδείου, τον Δήμο Θηβαίων εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Αναστάσιος Καμούτσης, ο οποίος συνεχάρη τη διευθύντρια και το σύνολο του προσωπικού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θηβαίων (ΔΗΚΕΘ) για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν, αλλά και τους μικρούς σπουδαστές, που πάντοτε κλέβουν την παράσταση και μας κάνουν υπερήφανους με το ταλέντο τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024