Ο Ευβοιώτης επιχειρηματίας Ν. Παπαδιόχος Επίτιμο Μέλος του ΣΒΘΣE

Στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος που έλαβε χώρα το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 στο Συγκρότημα Τσαλαπάτα στα Παλαιά Βόλου – με επίσημο προσκεκλημένο ομιλητή τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα και εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Εύβοιας τον κ. Αντώνιο Νταβαρία – πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της διαδικασίας εκλογής […]

24 Ιουνίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος που έλαβε χώρα το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 στο Συγκρότημα Τσαλαπάτα στα Παλαιά Βόλου – με επίσημο προσκεκλημένο ομιλητή τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα και εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Εύβοιας τον κ. Αντώνιο Νταβαρία – πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της διαδικασίας εκλογής νέας Διοίκησης, εκδήλωση Ανακήρυξης Επίτιμων Μελών του Συνδέσμου.

Σε αυτό το πλαίσιο η απελθούσα Πρόεδρος κα Ελ. Κολιοπούλου απένειμε Τιμητική πλακέτα Επίτιμου Μέλους του Συνδέσμου και στον Ευβοιώτη επιχειρηματία κ. Νικόλαο Παπαδιόχο – της εταιρείας ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ ΑΒΕΕ – ο οποίος από το 2010 μέχρι σήμερα υπηρέτησε το Σύνδεσμο από τη θέση του Αντιπροέδρου Δ.Σ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κα Κολιοπούλου: «Ο Νίκος Παπαδιόχος με την δραστηριότητα του, είχε καθοριστική συμβολή στη διεύρυνση και στην ενδυνάμωση της βάσης του Συνδέσμου στη Στερεά Ελλάδα και στήριξε το έργο του σε πολύ μεγάλο βαθμό. O Σύνδεσμος τιμά την προσφορά του, αναγνωρίζει το έργο του, τον ευχαριστεί για τη δράση του και τον ανακηρύσσει ως επίτιμο μέλος του».

Τον κ. Παπαδιόχο συνεχάρη θερμά ο κ. Νταβαρίας – Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Εύβοιας – ως συμμετέχων και ως εκπρόσωπος του μεγαλύτερου Φορέα της ευβοϊκής επιχειρηματικότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024