,

Στις Ροβιές ο Θανάσης Ζεμπίλης, για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Συνάντησε αρκετό κόσμο και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα με τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι μετά την φυσική καταστροφή του 2021

5 Ιουνίου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στις Ροβιές βρέθηκε σήμερα ο Θανάσης Ζεμπίλης με αφορμή την επίσκεψη του Μακαριώτατου Αρχιεποσκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου.

Ο Βουλευτής Εύβοιας παρευρέθηκε στην λειτουργία,  που τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βόρειων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομο στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Ροβιών, όπου και συνάντησε αρκετό κόσμο και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα με τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι μετά την φυσική καταστροφή του 2021.

Το σημερινό τελετουργικό έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και μεταξύ άλλων παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Θείας και Πολιτικής Οικονομίας και Οικολογίας Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ.κ. Συμεών. Μετά το πέρας της δοξολογίας, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος φύτεψε συμβολικά ένα πλάτανο στο Πνευματικό Κέντρο.

Σε σύντομη δήλωση του, ο Θανάσης Ζεμπίλης δήλωσε τα εξής:

«Δέκα μήνες μετά την τεράστια φυσική καταστροφή του Αυγούστου, άπαντες οφείλουμε να στηρίξουμε την Βόρεια Εύβοια που δοκιμάστηκε σκληρά. Και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, να σταθούμε αρωγοί με αξιοπιστία, σχέδιο και ειλικρίνεια προκειμένου να συμβάλλουμε στην ανασυγκρότηση της περιοχής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024