Χαλκίδα: Ο σκύλος βρήκε ναρκωτικά και λαθραία καπνικά είδη

Στη σύλληψη ενός 56χρονου Έλληνα προέβησαν, το μεσημέρι της Πέμπτης (23/6), στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και εθνικού τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα, κατόπιν αξιολόγησης και αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του 56χρονου στην περιοχή της Χαλκίδας, όπου και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών […]

24 Ιουνίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Στη σύλληψη ενός 56χρονου Έλληνα προέβησαν, το μεσημέρι της Πέμπτης (23/6), στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιολόγησης και αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του 56χρονου στην περιοχή της Χαλκίδας, όπου και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της ΕΛ.ΑΣ. ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαοκτώ (18) συσκευασίες λαθραίου καπνού των πενήντα γραμμαρίων (50gr) έκστασι, δύο γραμμάρια (2 gr) κάνναβης και δέκα (10) δισκία “LEXOTANIL” άνευ ιατρικής συνταγής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαΐου 2024