Δωρεά αυτοκινήτου από την ElvalHalcor στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς

Ένα νέο επιβατικό αυτοκίνητο δώρισε χθες η Halcor, το τμήμα διέλασης χαλκού και κραμάτων της ElvalHalcor, στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς (LGH) για την κάλυψη των λειτουργικών του αναγκών, έπειτα από αίτημα του Νοσοκομείου. Ο Διοικητής του LGH κ. Αθανάσιος Τσαντήλας, παραλαμβάνοντας το αυτοκίνητο σήμερα στις εγκαταστάσεις της ElvalHalcor, ευχαρίστησε τη Halcor και τον Γενικό Διευθυντή […]

29 Ιουλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ένα νέο επιβατικό αυτοκίνητο δώρισε χθες η Halcor, το τμήμα διέλασης χαλκού και κραμάτων της ElvalHalcor, στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς (LGH) για την κάλυψη των λειτουργικών του αναγκών, έπειτα από αίτημα του Νοσοκομείου.

Ο Διοικητής του LGH κ. Αθανάσιος Τσαντήλας, παραλαμβάνοντας το αυτοκίνητο σήμερα στις εγκαταστάσεις της ElvalHalcor, ευχαρίστησε τη Halcor και τον Γενικό Διευθυντή της, κ. Πάνο Λώλο, τονίζοντας: «Η ElvalHalcor είναι πάντα κοντά όχι μόνο στο νοσοκομείο μας αλλά και στην κοινωνία, τους πολίτες της Η Λιβαδειά και οι οικογένειές τους καθώς αυτό το αυτοκίνητο θα μεταφέρει σχεδόν καθημερινά φιάλες αίματος και δείγματα στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, φάρμακα και αποτελέσματα εξετάσεων. Η Εταιρεία σας, για άλλη μια φορά, ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημά μας και μας βοήθησε, έτσι σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι που παραλάβουμε αυτό το αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει το παλιό που είναι πλέον εκτός λειτουργίας.”

Από την πλευρά του, ο κ. Γεώργιος Μαυραγάνης Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού Χαλκόρ, Διέλαση Χαλκού και Κραμάτων της ElvalHalcor, εξέφρασε την ικανοποίηση της Εταιρείας να συνδράμει τη λειτουργία του Νοσοκομείου προσφέροντας αυτό το αυτοκίνητο και επιβεβαίωσε τη δέσμευση της ElvalHalcor να στηρίξει την τοπική κοινωνία, συμβάλλοντας στον βαθμό τις δυνατότητές του για την αντιμετώπιση τόσο μόνιμων όσο και έκτακτων αναγκών.

Η ElvalHalcor στέκεται πάντα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας και της κοινωνίας γενικότερα, όντας δυναμικά «παρών» σε κάθε έκτακτη ανάγκη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πανδημία Covid 19, όπου η εταιρεία δώρισε 400.000 ευρώ σε νοσοκομειακό εξοπλισμό και αναλώσιμα για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, καθώς και δύο πλήρως εξοπλισμένες κλίνες ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας.

Στο ίδιο νοσοκομείο, τον Ιανουάριο του 2022, η Elval, η Διεύθυνση Ρολών Αλουμινίου της ElvalHalcor έκανε παρόμοια δωρεά αυτοκινήτου για να καλύψει τις λειτουργικές της ανάγκες.

Παράλληλα, η ετήσια δαπάνη της ElvalHalcor για προληπτικές ενέργειες για την προστασία των εργαζομένων και των συνεργατών της από την πανδημία ξεπέρασε τα 3,4 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια, η Εταιρεία συνεισφέρει 500.000 ευρώ για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών και την υποστήριξη των κατοίκων τους.

Η ElvalHalcor είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην τοπική κοινωνία, από όπου προέρχεται το 56% των εργαζομένων της, ενώ το κοινωνικό της αποτύπωμα ανέρχεται σε 460 εκατ. ευρώ που αντιπροσωπεύει το 0,5 του ΑΕΠ της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Μαρτίου 2023