Καλοκαιρινά, θαλάσσια μπάνια για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Θηβαίων

Το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων(ΚΑΠΗ) Δήμου Θηβαίων διοργανώνει για τα μέλη του θαλάσσια μπάνια στη διάρκεια του Ιουλίου, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας. Η τιμή του πακέτου και για τα 15 μπάνια είναι 60 ευρώ και προϋπόθεση συμμετοχής είναι ο ενδιαφερόμενος να είναι εγγεγραμμένο μέλος σε κάποιο από τα […]

8 Ιουλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων(ΚΑΠΗ) Δήμου Θηβαίων διοργανώνει για τα μέλη του θαλάσσια μπάνια στη διάρκεια του Ιουλίου, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Η τιμή του πακέτου και για τα 15 μπάνια είναι 60 ευρώ και προϋπόθεση συμμετοχής είναι ο ενδιαφερόμενος να είναι εγγεγραμμένο μέλος σε κάποιο από τα ΚΑΠΗ του Δήμου. Παράλληλα, χρειάζεται να προσκομίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Από τη Δευτέρα, 11 Ιουλίου, έως και την Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022(εκτός Σαββατοκύριακου) θα πραγματοποιείται η μεταφορά προς την Παραλία Λευκαντί.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κοινωνική Υπηρεσία του ΚΑΠΗ, τηλ. 22620-24224.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

17 Μαΐου 2024