La Cremeria: Οι νέες γεύσεις scooping που θα σε ξετρελάνουν!

Στις ατελείωτες βόλτες σου στα σοκάκια κάποιου νησιού, στις συναντήσεις με την παρέα σε αγαπημένα καφέ ή ως επιδόρπιο στο τέλος ενός οικογενειακού γεύματος σε κάποιο εστιατόριο, σίγουρα έχεις γευτεί ένα δροσιστικό sorbet ή ένα λαχταριστό scoop παγωτού La Cremeria! Και αν οι προηγούμενες γεύσεις La Cremeria σε είχαν συνεπάρει, οι πέντε νέες γεύσεις που […]

18 Ιουλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Στις ατελείωτες βόλτες σου στα σοκάκια κάποιου νησιού, στις συναντήσεις με την παρέα σε αγαπημένα καφέ ή ως επιδόρπιο στο τέλος ενός οικογενειακού γεύματος σε κάποιο εστιατόριο, σίγουρα έχεις γευτεί ένα δροσιστικό sorbet ή ένα λαχταριστό scoop παγωτού La Cremeria!

Και αν οι προηγούμενες γεύσεις La Cremeria σε είχαν συνεπάρει, οι πέντε νέες γεύσεις που κυκλοφορούν φέτος, θα σου προσφέρουν ένα καλοκαίρι γεμάτο απολαυστικές αναμνήσεις!

Δοκίμασε το πιο αρωματικό και βελούδινο sorbet Mango & Passion Fruit και αφέσου στην απόλυτη τροπική γεύση του.

Είναι το Black Forest το αγαπημένο σου επιδόρπιο; Απόλαυσέ το σε ένα scoop με παγωτό βανίλια με απόσταγμα κερασιού και παγωτό σοκολάτα με κομματάκια βύσσινο να αναμειγνύονται με γευστικό σιρόπι βύσσινο και τραγανά κομματάκια σοκολάτας.

Αναζητάς κάτι πέρα από το συνηθισμένο; Tότε το νέο Raspberry Pavlova με παγωτό μαρέγκα με σιρόπι raspberry και κομματάκια μαρέγκας είναι η ιδανική επιλογή για εσένα.

Αν τώρα είσαι από τους λάτρεις των κλασσικών, το νέο Vanilla Extreme υπόσχεται να σου προσφέρει extreme εμπειρία με το πιο κρεμώδες παγωτό βανίλιας και πλούσια γεύση που δε θα θες να σταματήσεις.

Για το τέλος αφήσαμε το Salted Caramel – Chocolate with Peanuts, παγωτό αλατισμένη καραμέλα που αναμειγνύεται με παγωτό σοκολάτα με ψημένα κομματάκια από φιστίκια και έρχεται να μπερδέψει και να ταξιδέψει τις αισθήσεις σου.

Αναζήτησε όλες τις γεύσεις La Cremeria σε επιλεγμένα καταστήματα εστίασης!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024