North Evia Festival: Για φέτος το ραντεβού είναι στις Ροβιές και στη Λίμνη Ευβοίας!

Το North Evia Festival είναι ένα πενθήμερο γεμάτο μουσικά εργαστήρια, μονοπάτια στο βουνό, φαράγγια, καταρράκτες και βουτιές στη θάλασσα, υπό το φως του ήλιου, με ανοιχτές προς όλους/ες συναυλίες, στη δύση του. Στόχος του North Evia Festival είναι να ταξιδεύει, με τη μεταμορφωτική δύναμη της μουσικής, κάθε καλοκαίρι σε διαφορετική τοποθεσία της Βόρεια Εύβοιας, διαγράφοντας […]

14 Ιουλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Το North Evia Festival είναι ένα πενθήμερο γεμάτο μουσικά εργαστήρια, μονοπάτια στο βουνό, φαράγγια, καταρράκτες και βουτιές στη θάλασσα, υπό το φως του ήλιου, με ανοιχτές προς όλους/ες συναυλίες, στη δύση του.

Στόχος του North Evia Festival είναι να ταξιδεύει, με τη μεταμορφωτική δύναμη της μουσικής, κάθε καλοκαίρι σε διαφορετική τοποθεσία της Βόρεια Εύβοιας, διαγράφοντας όλο αυτό το τμήμα του νησιού, κυριολεκτικά… μέχρι το δάσος να γεννηθεί ξανά!

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ, εδώ :

Για την εγγραφή σας σε εργαστήριο ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://olipoli.gr/el/contact/north_evia_festival

*Η διοργάνωση πραγματοποιείται από την ΑΜΚΕ olipoli, με την υποστήριξη του προγράμματος Εύβοια Μετά – Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης Β. Εύβοιας και του Δήμου Μαντουσίυ – Λίμνης – Αγίας Αννας, και σε συνεργασία με το Camping Rovies και τον Εμπορικό Σύλλογο Ροβιών Ευβοίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Απριλίου 2024