Ο Υπουργός Οικονομικών στην Εκδήλωση Βράβευσης Αριστούχων Μαθητών

Ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, είχε τη χαρά και την ευκαιρία να συγχαρεί τους αριστεύσαντες μαθητές, για την επιτυχία της εισαγωγής τους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στην εκδήλωση βράβευσης που διοργάνωσε η εταιρία Pharmazac. ”Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας. Επιτυχία, που κατέκτησαν με συστηματικές, δύσκολες και, συχνά, επίπονες προσπάθειες. Ξεδιπλώνεται […]

20 Ιουλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

”Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας.
Επιτυχία, που κατέκτησαν με συστηματικές, δύσκολες και, συχνά, επίπονες προσπάθειες.
Ξεδιπλώνεται μπροστά σας μια νέα σελίδα, και χτίζονται τα θεμέλια της βάσης για μια επιτυχημένη επιστημονική, επαγγελματική και κοινωνική εξέλιξη. Το μέλλον σας, σχεδιάζεται διαρκώς, και το ταξίδι στον κόσμο της γνώσης και της εξέλιξης δεν τελειώνει ποτέ.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς και εκπαιδευτικούς, για την ιδιαίτερη στήριξη που παρείχαν, μέσα σε δύσκολες, ιδιαίτερες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία.
Η σημερινή εκδήλωση βράβευσης των μαθητών, ήταν μία απόδειξη πως η εταιρία Pharmazac έχει αναγνωρίσει πλήρως το σύγχρονο πλαίσιο των αρχών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.”, ανέφερε ο Υπουργός.
Δείτε στο video της δηλώσεις του Υπουργού:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024
27 Μαρτίου 2024