Την Τανάγρα επισκέφθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης (βίντεο)

Τον Δήμο Τανάγρας, επισκέφθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ και πρώην υπουργός Πάνος Σκουρλέτης, συνοδευόμενος από τη βουλευτή Γιώτα Πούλου και αντιπροσωπεία μελών της τοπική οργάνωσης. Η επίσκεψη ξεκίνησε από το ΚΥ Σχηματαρίου όπου διαπιστώθηκε η εγκατάλειψη στο κτίριο και στις υποδομές, η υποστελέχωση, αλλά και οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που […]

20 Ιουλίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Τον Δήμο Τανάγρας, επισκέφθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ και πρώην υπουργός Πάνος Σκουρλέτης, συνοδευόμενος από τη βουλευτή Γιώτα Πούλου και αντιπροσωπεία μελών της τοπική οργάνωσης.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από το ΚΥ Σχηματαρίου όπου διαπιστώθηκε η εγκατάλειψη στο κτίριο και στις υποδομές, η υποστελέχωση, αλλά και οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ακολούθως επισκέφτηκε τα γραφεία της Οργάνωσης Μελών του Δήμου Τανάγρας.

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης ήταν η πλατεία του Δηλεσίου όπου ήταν κεντρικός ομιλητής στην πολύ πετυχημένη και μαζική πολιτική συγκέντρωση φίλων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα «Κρίση ακρίβειας οι απαντήσεις της Αριστεράς».

Ο Π. Σκουρλέτης στην ομιλία του έθεσε θέματα και ερωτήματα γύρω από τα ζητήματα της ακρίβειας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της προοδευτικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτήρισε ασπιρίνες τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης για την ακρίβεια και ζήτησε αλλαγή πολιτικής με άμεση προσφυγή στις κάλπες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024