Δήμος Λοκρών: Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης για ανέργους

Ξεκίνησαν στις 27 Ιουλίου οι αιτήσεις για να ενταχθούν οι άνεργοι στο Μητρώο Ωφελουμένων για το Voucher Κατάρτισης – Επίδομα των έως και 1000 ευρώ που θα λάβουν αφού πραγματοποιήσουν την κατάρτιση και την Πιστοποίηση. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://www.voucher.gov.gr/. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τη συμπλήρωση των προβλεπόμενων θέσεων. Στόχος του έργου αποτελεί η επιμόρφωση στις […]

1 Αυγούστου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ξεκίνησαν στις 27 Ιουλίου οι αιτήσεις για να ενταχθούν οι άνεργοι στο Μητρώο Ωφελουμένων για το Voucher Κατάρτισης – Επίδομα των έως και 1000 ευρώ που θα λάβουν αφού πραγματοποιήσουν την κατάρτιση και την Πιστοποίηση.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://www.voucher.gov.gr/.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τη συμπλήρωση των προβλεπόμενων θέσεων.

Στόχος του έργου αποτελεί η επιμόρφωση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες. Η κατάρτιση θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως στο 65% και στο 35% δια ζώσης. Πρόκειται για πρόγραμμα κατάρτισης σε δεξιότητες όπως το ψηφιακό εμπόριο, τα logistics, το ψηφιακό marketing, την ενεργειακή αναβάθμιση εγκαταστάσεων και την πράσινη επιχειρηματικότητα.

Προσκληση-Ωφελουμένων-Πρόγραμμα-Κατάρτισης

Το πρόγραμμα κατάρτισης, στο πλαίσιο του ΕΛΛΑΔΑ 2.0., πραγματοποιείται με τη Χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι, δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Λοκρών, μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο καθημερινά από τις 08:00 έως τις 15:00 στο τηλέφωνο 2233081015, για ενημέρωση και βοήθεια για την ασφαλή υποβολή της αίτησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024