Λαμία: «Ένας τόπος πολλές επιλογές, ένας μήνας να κάνεις ό,τι θες!»

Η Λαμία ξανά ο απόλυτος προορισμός του Σεπτέμβρη!

30 Αυγούστου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η Λαμία για δεύτερο συνεχόμενο Σεπτέμβρη γίνεται ο απόλυτος προορισμός. Σε ένα ακόμα «καλωσόρισμα» του φθινοπώρου η Λαμία «προσκαλεί» φίλους και επισκέπτες σε μια απόδραση, στο κέντρο της Ελλάδας και γίνεται και φέτος το επίκεντρο κορυφαίων εκδηλώσεων, δίνοντας τον παλμό της δημιουργικότητας, της ζωντάνιας και της παγκόσμιας ακτινοβολίας.

Το Ράλι Ακρόπολις, οι παραστάσεις, οι συναυλίες, τα θεματικά συνέδρια και οι εκδηλώσεις συνθέτουν το «μωσαϊκό» των εκδηλώσεων του Σεπτέμβρη στη Λαμία που γίνεται ξανά η απόλυτη πρωταγωνίστρια, ο απόλυτος προορισμός της ιστορίας, του πολιτισμού, του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας.

Την έναρξη δίνει το Φεστιβάλ «Θερμοπύλεια 2022» που αποτελεί πλέον θεσμό ενώ καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα γεγονότα και εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες για όλο το φάσμα των ηλικιών.

Ένας ακόμη δυναμικός και ξεχωριστός Σεπτέμβρης ξεκινά:

  • 2-4 Σεπτεμβρίου «Θερμοπύλεια 2022»
  • 8-11 Σεπτεμβρίου Rally Acropolis
  • 22-24 Σεπτεμβρίου Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Αίνος Υπάτης
  • 24-25 Σεπτεμβρίου Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής»
  • 22-25 Σεπτεμβρίου 10ος Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος:

«Η Λαμία και φέτος πρωταγωνιστεί δυναμικά. Στο κέντρο της Ελλάδας, στο κέντρο των εκδηλώσεων, η Λαμία για ένα ακόμη Σεπτέμβρη αποτελεί τόπο επιλογής, τόπο προορισμού, τόπο αναζωογόνησης. Ένας ιστορικός και συνάμα σύγχρονος «φάρος» υψηλής πολιτισμικής αξίας και ιδανικών, με εκδηλώσεις μεγάλου βεληνεκούς και ενδιαφέροντος, μεταφέροντας το όραμα, τον ενθουσιασμό και την δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για ένα μοναδικό και ελκυστικό προορισμό.

Η Λαμία στο σταυροδρόμι των εξελίξεων και των γεγονότων, των εκδηλώσεων παγκόσμιας απήχησης σε ένα συνδυασμό ποιότητας και κουλτούρας που αποτελεί ένα διαρκές προσκλητήριο σε φίλους και επισκέπτες σε μια νέα εποχή. Η «φιλόξενη» Λαμία αγκαλιάζει όλο τον κόσμο, αγκαλιάζει όλους τους δημότες της και σας καλεί να απολαύσουμε μοναδικές εμπειρίες…». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Μαρτίου 2023