Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας αποχαιρετά τον Νικόλαο Κουδούνη

Ήταν πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (τ. ΑΣΟΕΕ), διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒ και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Συνδέσμου Επιχειρηματικών Πάρκων

12 Αυγούστου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας αναγγέλουν με θλίψη την εκδημία του επίτιμου προέδρου του Συνδέσμου Νικολάου Κουδούνη. Ο Νίκος Κουδούνης έδωσε τα τελευταία χρόνια δύσκολη μάχη για αποκατάσταση της υγείας του χωρίς να τα καταφέρει. 

Ο εκλιπών εκλεγόταν ως μέλος του Δ.Σ. του ΣΒΣΕ από το 1989-1995 και υπήρξε πρόεδρος του ΣΒΣΕ από το 1997 μέχρι το 2021. Ήταν πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (τ. ΑΣΟΕΕ), διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒ και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Συνδέσμου Επιχειρηματικών Πάρκων (ΕΣΕΠΠΑ). Ήταν πρόεδρος της Εταιρείας Διαχείρισης Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων Ασωπού (Ε.Δ.Ε.Π. Ο.Α. Α.Ε). Χρημάτισε αντιπρόεδρος στην Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (ΑΝΔΙΑ ΑΕ) και μέλος του Δ.Σ. της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης (ΑΣΣΕ). Υπήρξε πρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης της Βιομηχανικής περιοχής Θίσβης (ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ. ΘΙΒ ΑΕ), αντιπρόεδρος στην ΣΥΜΕΤΑΛ ΑΕ και μετείχε ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου στο Δ.Σ. της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ. Ο αείμνηστος Νικόλαος Κουδούνης είχε δημοσιεύσει πλήθος άρθρων σε περιοδικά, στον Περιφερειακό και στον Αθηναϊκό τύπο για αναπτυξιακά θέματα, θέματα χωροταξίας, επιχειρηματικών πάρκων και φορολογίας επιχειρήσεων.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας ανακήρυξε τον εκλιπόντα κατά τη Γενική Συνέλευση στις 30/9/21 ως επίτιμο πρόεδρο αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά του στο βιομηχανικό επιχειρείν της Στερεάς Ελλάδας και τη συμβολή του στην εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ του Συνδέσμου, της Περιφέρειας και των Επιμελητηρίων της Στερεάς Ελλάδας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του αείμνηστου επίτιμου προέδρου του Συνδέσμου μας θα τελεστεί το Σάββατο 13/8/22 και ώρα 12:00 στο κοιμητήριο Μελισσίων Αττικής.

 ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας σε έκτακτη συνεδρίαση του σήμερα Παρασκευή 12/8/22 και μετά από την αναγγελία της εκδημίας του αείμνηστου επίτιμου προέδρου του Νικολάου Κουδούνη, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα.

2. Να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία και να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

3. Να διαθέσει χρηματικό ποσό για κοινωφελή σκοπό εις μνήμη του εκλιπόντος.

4. Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024