Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θηβαίων

Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή, την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θηβαίων, Παναγιώτης Βασιλείου.

2 Αυγούστου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο απερχόμενος Γ.Γ. του Δήμου χαιρέτισε όλους τους υπαλλήλους και τους ευχαρίστησε για την συνεργασία, χωρίς να αναφερθεί στους λόγους, που τον ανάγκασαν να υποβάλει την παραίτησή του.

Το βιογραφικό του Παναγιώτη Βασιλείου

Γεννήθηκε το 1959. Είναι πτυχιούχος γεωλόγος του FU- Berlin και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Οικονομική και Περιφερειακή Ανάπτυξη του Παντείου Πανεπιστήμιου.

Είναι σύμβουλος Ανάπτυξης από το 1989 στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας.

Έχει διατελέσει, υπεύθυνος του 1ου Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Τοπικής Ανάπτυξης (ΕΑΠΤΑ) 1990-93, για τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Συντονιστής του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας την περίοδο 1994-96, Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας την περίοδο 1996-2003 (ΜΟΔ), Προϊστάμενος της ΕΥΔΕΠ Ο.Α.Λ.Α.Α. – Οδικοί αξονες, Αστική Ανάπτυξη-Λιμένες Αεροδρόμια του ΥΠΕΧΩΔΕ την περίοδο 2003-2005, ειδικός συνεργάτης του Γ.Γ. Δημοσίων Έργων την περίοδο 2010-2011 και Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τη περίοδο 2013-2015.

Συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Αυτοδιοίκησης για την υλοποίηση προγραμμάτων των Δήμων.

Ο νέος Γεν. Γραμματέας προέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι συνταξιούχος, ο οποίος και εργαζόταν στο Δήμο Θηβαίων και καλείται από τον Δήμαρχο, κ. Γιώργο Αναστασίου, να αναλάβει το τιμόνι του Δήμου, εν όψει και των επερχόμενων εκλογών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024