100 χρόνια Πρόσκοποι Χαλκίδας: Πλούσιο τριήμερο εκδηλώσεων!

14-15-16 Οκτωβρίου

28 Σεπτεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Με αφορμή τα 100 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση των Προσκόπων στην πόλη της Χαλκίδας (1919),  γιορτάζεται μία σημαντική για την πόλη επέτειο.

Η έλευση της πανδημίας έθεσε σε αναμονή τα σχέδια, ωστόσο με την κατάσταση να είναι σε καλύτερη πορεία, το τριήμερο 14-15-16 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Μάλλιου (μπροστά από το Κόκκινο Σπίτι) μια σειρά από δράσεις όπως εκθέσεις, κατασκευές, μεγάλα παιχνίδια, ομιλίες σημαντικών προσωπικοτήτων της πόλης, ώστε να προβληθεί ο εθελοντισμός και η προσφορά, ενώ παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν με ανοικτό κάλεσμα στις δράσεις στην πόλης.

‘’Ελάτε να ανακαλύψετε  τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει η Προσκοπική ζωή. Ζήστε την περιπέτεια μέσα δράσεις εθελοντικού χαρακτήρα, προσφοράς και με παράλληλες δράσεις και εκπλήξεις για κάθε ηλικία!’’

Με μεγάλη χαρά δίνουμε τα χέρια και συνεργαζόμαστε με τον σύλλογο ‘Ο Καλός Σαμαρείτης’, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον οργανισμό ΙΟΑΣ προβάλλοντας το κοινό μας έργο στον εθελοντισμό και την προσφορά για έναν κόσμο κάθε φορά καλύτερο!

  • Γιορτάζουμε τα 100 με την υποστήριξη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Π.Ε. Ευβοίας, του Δήμου Χαλκιδέων και της ΔΟΑΠΠΕΧ και του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας
  • Η δράση μας γίνεται δυνατή με την σημαντική στήριξη των ΣΑΝΚΕ ΕΠΕ, Δίρφυς ΑΕ και Ξενοδοχείο Lucy
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: Star Κεντρικής Ελλάδας, Ραδιοφωνικός Σταθμός NRG FM

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024