Από σήμερα οι αγώνες σκάκι στο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας

Στο «Country Club Hotel & Suites»

1 Σεπτεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Στο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας για 12 συνεχή χρονιά ξεκινούν σήμερα την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022, οι αγώνες για το «12th OPEN CHESS TOURNAMENT – ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 2022».

Το πρωτάθλημα είναι ανοικτό, με διεθνή αξιολόγηση και συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από όλα τα μέρη της Ελλάδας, πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, γκραν μαιτρ, διεθνείς μαιτρ κ.α.

Διεξάγεται σε δύο group δυναμικότητας, στο Α΄group θα διεξαχθούν 7 αγώνες και στο Β΄group 5 αγώνες , όλοι με χρόνο σκέψης 30 min+25 sec /κίνηση (RAPID).

Οι αγώνες στις 4 πρώτες σκακιέρες του A’ group, θα μεταδίδονται live στο διαδίκτυο, σε δ/νση που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα solamias.blogspot.com του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν ιδιαίτερα την συνδιοργανώτρια των αγώνων, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τους ανθρώπους της, «για την πολύτιμη υποστήριξη του τουρνουά, χωρίς την οποία θα ήταν αδύνατη η διεξαγωγή του, καθώς και τους Δήμους Λαμιέων και Καρπενησιού για την συμπαράστασή τους.

Τέλος ευχαριστούμε την δ/σνη του ξενοδοχείου των αγώνων «Country Club Hotel & Suites», για την ευγενική προσφορά της χρήσης της αίθουσας για την διεξαγωγή τους και ευχόμαστε «καλούς αγώνες» σε  όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024